Lazzcafe

500g • 25g x 20 sachet
LAZZCAFE menggabungkan kebaikan kopi asli kampung dengan susu kambing organik dan pati ekstrak Kurma Hitam. Rendah asiditi, rendah kafein.
 KURANG MANIS • TANPA PEWARNA • TANPA BAU HAMIS • KHASIAT ORGAMILK • KURANG MANIS • TANPA PEWARNA • TANPA BAU HAMIS • KHASIAT ORGAMILK • KURANG MANIS • TANPA PEWARNA • TANPA BAU HAMIS • KHASIAT ORGAMILK •

Kandungan Produk

Krimer bukan tenusu, sukrosa, biji kopi asli, serbuk susu kambing dan ekstrak kurma

Susu Kambing Rendah Asiditi & Rendah Kafein Buat Penggemar Kopi

Memberi pengalaman baru kepada anda yang gemarkan kopi tetapi masih ingin menikmati khasiat semulajadi susu kambing. Lazzcafe juga boleh dibancuh Lazz Kurma atau Lazz Choco untuk memberikan kelainan dalam minum petang keluarga anda.

Cadangan Hidangan

Diminum suam panas

Diminum sejuk

Untuk kanak-kanak

Gunakan formula sukatan iaitu 1 skop bersamaan 2 oz atau 60ml air. Contohnya, sekiranya anak minum 180ml air, letakkan 3 skop susu. Kekerapan pemberian yang disyorkan ialah 3-4 kali sehari.

Untuk dewasa

Untuk 1 mug kira-kira 200ml air, letakkan 4 skop atau 1 sachet Lazz Susu Kambing dan larutkan dahulu serbuknya di dalam air suam panas. Lazz Susu Kambing boleh diminum sejuk atau dicampurkan dengan ais.

SESUAI UNTUK KEGUNAAN

Setiap cawan susu Lazz mengandungi bahan berkualiti yang melalui proses kawalan kualiti yang ketat

Susu Kambing Asli

Orgamilk®️ : Organic Milk, menggunakan serbuk susu kambing gred terbaik & organik dari Holland dan diimport ke Malaysia.

Bebas GMO

Bahan mentah organik, tidak melalui proses modifikasi genetik lebih selamat digunakan terutamanya kepada kanak-kanak.

Tiada Gula Tambahan

Kurang manis untuk semua peringkat umur & mengelakkan ketagihan gula di kalangan kanak-kanak.

Tanpa Perisa & Pewarna Sintetik

Mengekalkan rasa & warna semulajadi yang selamat untuk kegunaan pelbagai peringkat umur.

Pengguna LAZZ berkongsi Kisah Mereka

Haid Lebih Teratur

Saya dah minum susu Lazz. Alhamdulillah period saya dah berhenti. Baru minum 5 hari, hari keenam ada tak keluar lagi. Sebelum ni saya punya masalah period tak teratur dan berpanjangan

Mudah Membuang Selepas Konsisten Minum Lazz

Sebenarnya saya beli susu Lazz ni untuk anak buah saya. Dia memang ada masalah membuang. Alhamdulillah lepas konsisten 2 kotak susu Lazz Asli, dia dah senang membuang.

Badan Ringan & Rasa Kenyang

Alhamdulillah saya minum sehari 3 kali ikut saranan sis. Malam sebelum tidur badan rasa ringan dan rasa kenyang. Saya harap susu ni boleh stabilkan hormon period dan hamil, saya terus amalkan susu ni.

Rasa Sedap, Badan Bertenaga

Saya suka sangat susu Lazz ni. Susu Lazz ni memang sedap, saya rasa bertenaga selepas amalkan susu Lazz ni. Memang sedap sangat dan rasa bertenaga.

Menghilangkan Ulser Perut

Mula-mula ulser perut saya hilang. Kemudian kulit anak saya jadi cantik & putih. Kalau demam ke ape cepat je sembuh dan jarang sakit. Kalau luka pun cepat sembuh dan parut cepat hilang.

Mula Dengan Ikhtiar Untuk Hamil, Sekarang Susu Pula Meriah

Since 2016 lepas kahwin dekat 2 tahun jugak mencuba. Ajak husband yang bukan penggemar susu minum sekali. Minum sampai sekarang dah nak setahun dah 2nd baby. Susu memang meriah, Alhamdulillah.

Kami juga telah berkolaborasi dengan media di bawah

Soalan Lazim

Lebih banyak pilihan untuk anda

Lazz Sejoli
Lazz Sejoli
Lazzcafe
Lazzcafe
Lazz Strawberi
Lazz Strawberi
Lazz Asli
Lazz Asli
Lazz Kurma Sachet
Lazz Kurma Sachet
Lazz Kurma
Lazz Kurma